söndag 23 december 2018

Dan före dan

Idag är den dan före dopparedan. Lilla julafton idag. Vi har slagit in de sista paketen. Förberett mycket av julmaten. Städat. Och myst i soffan med ost, kex, godis och dricka. Barnen har precis lagt sig och de är otroligt förväntansfulla. Truls, Frank och jag var och ställde ut gröt i boden till tomten. Truls var så sprallig ikväll så det gick knappt att lägga honom. Det är precis så det skall vara kvällen före julafton!

I år är vi hemma bara vi 6 stycken. Vår familj skall fira jul hemma i lugn och ro. Vi har juleribbe från Norge och vi har ingen stress eller fläng framför oss. Bara en lugn och härlig julafton med god mat, pyjamashäng och härlig familjedag med spel m.m.

Tomten har förhoppningsvis kommit inatt och lagt något litet i julstrumporna..
Och kanske kommer det en riktig tomte imorgon..
Granen är så himla vacker, vi skulle ha en kungsgran detta år och det kommer vi skaffa oss kommande jular också! Riktigt fin var den. Bred, tät och sådär Disney-konformad! Jättefin! Bara silverkulor och glitter i. Och så en massa paket inslagna i brunt papper med fina glittriga snören runt. På ett bord hitom på bilden står ett runt bord full med godsaker och onyttigheter.
 

I år önskade Truls sig en gitarr. Vi får se om tomten lyckades hitta en sådan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar