lördag 26 januari 2019

Truls 6 år

Idag är det Truls födelsedag. Tänk att det är hela 6 år sedan han föddes och jag blev mamma för första gången. Otrolig vad fort det har gått! Lille Truls som börjar/blivit stor och ska faktiskt börja förskoleklass till höst! DET är stort! Var på informationsträff för några veckor sedan och hjälp då gick det verkligen in!
Imorse väcktes vi av att Truls ropade till oss klockan 04:30: "Hallå vakna, jag vill ha tårta!"

Vi steg upp och gjorde frukost på sängen till honom. Sjungandes gick vi in till honom och "väckte" honom. Igår var han och jag på Smålänningen och han valde där ut sina presenter, 2 stycken LEGO och 1 styck PLAYMO. Han spelade ovetande när han öppnade paketen :)
När han hade öppnat dem sa vi att det fanns ett paket till. VA? Jojomen, ute i garaget stod hans nya mountainbike! 20tum, 6 växlar och bakåttramp. Han har önskat pengar till den både vid jul och nu som födelsedagspresent, så vi köpte den sålänge. Han blev jätteglad och ville direkt ge sig ut och testa! Får dock vänta lite med tanke på all snö!

Vi kröp ner i sängen och sov ett par timmar till innan vi åkte till simskolan. Efteråt hämtade vi Noah och Siri och fikade. Kladdkaka från Frödinge - givetvis! Därefter for vi till McDonalds som Truls hade önskat sig. På hemvägen köpte vi lite lördagsgodis som vi gottade oss med till lite tv.
På eftermiddagen åkte vi lite skridskor nere på isbanan. Där har han kört varje dag i fem dagar nu. Han lärde sig i tisdags och tycker det är jättekul.

Truls somnade gott ikväll och var jättenöjd över sin dag. Han har byggt ihop LEGO´t, jag var lite behjälplig och lekt mycket med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar