tisdag 2 januari 2018

LCHF

I mars började jag äta LCHF. Jag gick ner till min trivselvikt och mådde så bra i min kropp. Inte bara viktmässigt utan även psykiskt och kroppsligt i min PCOS. Det märktes så tydligt. Jag har alltid haft ett ENORMT godis-kakor-glass-sug. Sjukt sådant!

Sedan i somras har jag tappat LCHF fullständigt. Det ballade ur totalt. Kilona har smugit sig på sedan i augusti och nu är det värre än värst. Mår skit när jag ser mig i spegeln och tänker hur smal och fin och nyttig jag var när jag skötte kost/motion. Nu är det dags att göra något åt detta! Därför har jag idag återigen ( för sisådär 764 gången ) påbörjat LCHF! Jag vet att min kropp mår bra av det och fungerar på ett bättre sätt. För 1 - 1 ½ år sedan ÄLSKADE jag känslan att gå till gymmet och köra ett rejält styrkepass. Idag känns det vemodigt att pallra sig dit igen - men jag ska! Å jag kommer göra det!
Min idealvikt är - 8 kilo från vad jag väger nu. Det hoppas jag att jag har nått till vår inbokade semester till Italien vecka 28. NU KÖR VI!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar