lördag 21 oktober 2017

Ingen mens ännu

Varje gång jag går och kissar blir jag förvånad över att inte mensen har kommit, dessa flytningar ger mig nu-kom-mensen-igång-känsla. Men icke. Jag går ju och tänker att det inte har tagit sig och då kan ju lika väl mensen komma igång så vi kan börja räkna dagar för en ny omgång. Jag har inte som helst känningar förutom ömma bröst - som jag alltid har innan mens.

Igår efter det negativa testet deppade jag på morgonen, jag har sagt till mig själv att det är okej att deppa ett tag och tycka att allt är orättvist och skit. Men sedan måste jag upp på spåret igen och blicka framåt!

Men ibland är det svårt.

Som när min arbetsrumskollega dagligen sitter och GNÄLLER över hur jobbig hon tycker sin graviditet är, suckar och stönar så fort hon får syn på mig och tjatar om hur trött hon är på situationen. Men allra värst är det att hon gnäller över att det TOG SIG FÖR FORT! Vafaan!

Jag sitter och ler och säger något halvt intressant fast jag egentligen bara vill skrika HÅLL KÄFTEN till henne. Jag är så stolt över mig själv att jag mjäkar med och ler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar