fredag 6 oktober 2017

Vaknar upp till detta!


Jag är på tjänsteresa i Göteborg sedan i onsdags. Missade att ta ägglossningstest CD16 så i morse när jag tog detta förväntade jag mig verkligen inte detta! Jag kissade i glaset som står på bänken i badrummet (får inte glömma att inte dricka ur det senare!) la stickan på bänken och gick in i duschen. När jag kom ut kikade jag lite snabbt på testet och blev starkt chockad! WOW! Jag skrek rakt ut! Tur att min rumskamrat inte var lika bakis utan hade redan gått till frukostmatsalen så jag var ensam i rummet. Jag skickade en bild till Frank och likaså till läkaren vars nummer jag hade fått tidigare i veckan. Jag frågade om jag skulle kunna vänta till kvällen för att ta min Ovitrelle eller om hon kunde skriva ut recept på det nu och jag hämtar ut det på apotek här i stan.

Hon ringde upp mig efter en liten stund och meddelade att även hon var på tjänsteresa och inte hade någon möjlighet att skriva ut recept till mig nu. Hon hade även ringt till KK för att höra om någon kollega kunde göra det åt mig men ingen av fertilitetsexperterna var i tjänst just idag så vi kom överrens om att det är okej att ta sprutan ikväll när jag kommer hem igen. Wow! Hur kunde detta ske? Den var ju bara 6 mm i måndags!

Pergotime ÄR min tablett! Fasen vad roligt! Jag är öm i magen och svullen så visst är det aktivitet på gång där inne! Jihuu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar