onsdag 1 januari 2014

Nyår 2013/2014

Tjugohundratretton till historien och startskottet på tjugohundrafjorton har gått.

Om vi var ute och söp oss redlösa och kom hem vid 04 utan ena skon?

Som sagt, tjugohundrafjorton inte tjugohundrafyra..

Gårdagen innehöll go´mat i form av räkor, vitlöksbröd, kex och ost + en å annan pannacotta. Jag har ju turen att min hane är anti-fika så det blir liksom dubbelt upp till honan varje gång. Truls är bökigare än bökigast att lägga för natten, det tar 1 timme att få honom att somna och då ligger vi ändå bredvid honom och håller honom i handen. Ibland får man lust att dra igen dörra och lämna honom illskrikandes till sömns men det känns ingen vidare bra väg att vandra. Rätt som det är har det gått en timme och vips så sover han. Lika befriande varje gång. Lika tomt blir det också så man har ju lust att plocka opp ungen igen.. ha ha..

Vi gick och la oss vid 21 igår. Nyårsraketer har vi ju sett sjuhundraelva stycken utav tidigare. Inte blir de snyggare. Vi somnade snart och vaknade av ett jävla levande. Just det, nyår. Jag vände mej om i sängen så jag kunde se en eller två explosioner på himlen, gav Frank en halvt om halvt slapp nyårspuss och så vände vi på arslena igen och somnade. Truls vaknade runt 03 så då gick jag in till honom och la mej på madrassen. Han tvärvägrade sova så när Frank gick upp vid 04 tog jag ungen under armen och gick in till vår säng. 
Frank kom in och sa hejdå innan han startade Norgeresan. Han ringde vid 07-tiden och sa att han hade mött 4 bilar längst med vägen. Vadå sover Svensson? :) 
Han är nog snart vid norska gränsen kan jag tro och är väl hemma hos Thor och Gerd vid 17-tiden. Jag hade väldigt gärna velat följa med upp men eftersom det i stort sett bara är fram och tillbaka, han är hemma på lördag kväll/söndag morgon, blir det tuffa resdagar med Truls. 

Fuck Cancer! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar