söndag 22 september 2013

Helgen

Nu ska vi se sa den blinde till den döve när den lame hoppa häck. Vad har vi för dag? Vad har jag inte skrivit ner här..? Ibland har jag glömt hälften för att sedan skriva nästa grej två gånger. Hej.

I fredagskväll kom Frank hem igen, han har varit i Tyskland på den årliga mässan. Ja.. industri.. metall.. maskiner.. typ. Stort som attans. Med sig hem hade han lite gott till kidsen och frugan fick en ny parfym, Diesel. Min sådan har varit inne på sista slatten ett tag nu så jag har snålat, alltså var det en väldigt uppskattad present från min sida!


 



Igår packade vi in kids, gröt, blöjor och for till Buslandet i Lagan. 30 minuter härifrån och inte så värstingstort om man jämför men helt klart dugligt. Truls fastnade för de stora bollarna och härjade loss rejält i en vadderat område. Han övade på att ta sig upp till stående genom att hålla i de stora kuddarna och lyckades flera gånger. Lite farligt kanske eftersom det inte gjorde något om man släppte taget... här hemma har vi inte direkt vadderade rum..
Han höll sig även i skyddsnätet och stod för egen maskin. Gungade fram och tillbaka. Skitnöjd! Riktigt roligt att se!


Idag har vi varit en sväng till Ikea, A6 för att fylla på med skor till barnen. Gympaskor blev det denna gång. Plus att Truls fick ett nytt sovdjur - en räv. Väldigt passande eftersom Ylvis har blivit en favorit i denna kåk! Gaaah..

Truls har länge stått på knä och händer och gungat. Knäna har han fått fram under sig men har bara lyckats fega fram en hand då och då. Han studsar in men knäna under sig, slänger sig ner på mage och skjuter sig fram. Fort går det.
Ikväll låg han på golvet i köket och helt plötsligt tog han två riktiga krypsteg. Jag bara skrek i köket så nu lär han väl inte ge sig på det förrän till jul nästa gång.. he he. Så galet häftigt! Jösses så fort allting sker! Nyligen satt han på golvet och pillade på en leksak, nu är han betydligt mer lurig och man får hela tiden ha koll på var han är. Å värre blir det.. och roligare!

Har så svårt att se för mej honom gående! Eller som ettåring - det är en galen tanke! Om 4 månader fyller grabben ett år! VADTUSANHÄNDE?!

Himla bra med facebookloppisar förresten. Igår köpte jag en POP-fleecejacka och ett par ME&I-hängselbyxor idag. Inget fel alls på grejerna, dock inte årets modell - men vad i hela friden gör det!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar