onsdag 4 september 2013

Onsdag

För lite mer än 1 år sedan byttes Brodd ut mot Hansen. Jag är fruga. Dock inte enligt körkortet.Jamen jag hiiiinner har jag sagt till mej själv. Nääästa månad ska jag ta tag i det. Ja men nu är det inte långt kvar tills det går ut och jag ändå måste förnya det.. 

Det går ut om 11 dagar. 

Kli i huvudet. 

Men igår var jag och fotograderade nunan, postade brevet och idag betalade jag in till Trafikverket. Man är inte sen förrän man är sen.

Det plingade till i telefonen nyss och meddelade att jag har en leverans från FitLine, det kommer var tredje månad. Frågan är om de på Kvantum slänger paketet efter mej om jag går ner innan det nya körkortet har kommit hem.
Min Ja men nu har jag faktiskt fixat papper och allt så det är på gång, håller inte såhär ett halvår senare fastän det för en gångs skull är sant!

Barnet sover sin vanliga förmiddagslur ute i vagnen och jag har målat sista ströket på Noah´s ena överraskning. Signalröd stod det på burken och ja, det går inte att ta miste om. Fräsigt värre. 
Om ett par timmar ska mammagruppen samlas på biblioteket och jag mitt flum har lyckats dubbelboka att hämta ut min bettskena på Folktandvården. Tur att det ligger mittemot varandra. Skulle nog kompletterat namnteckningen med Flum & Dum..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar