måndag 9 september 2013

Små ( stora ) etapper



Måndag och ny vecka. Som alla skriver. Som om någon har råkat missa det. Jag och Truls klev upp vid halv åtta och åt som vanligt frukost tillsammans, han sin lilla skål med gröt och jag morgondrinken m.m.
Solen sken som hundan men jag har återigen lyckats bryta av termometer-sladden i köksfönstret så jag vet inga grader längre. Men det både såg skönt ut och var det. En rask 45-minuters promenad staden runt blev det. Truls somnade halvvägs och sov sedan en stund ute på framsidan. Som han sover gott ute. ( speciellt när jag får in hans sovtider efter grannfrugans arbetstider.. gaaah )

Ska ta och slänga ut lite prylar på Facebookloppisen nu, himla bra. Kostar inget och så finns det mesta i stan eller någon mil utanför.

Truls har stått på knäna med händerna i golvet ett tag nu och gungningarna är både snabba och hårda. Knäna har han lyckats flytta fram men händerna har varit kvar. Förra helgen började han dra sig upp genom att ta tag i oss/våra kläder/soffkuddar och gick upp på fötterna. Och igår låg han på köksgolvet, gick upp på händerna och knäna och flyttade båda händerna fram men knäna var kvar.

Det kommer i etapper. Stora moment minsann!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar