tisdag 7 maj 2013

Sista babysången i kyrkan

Det har blivit snäppet svårare att söva lillen.. han har ju kommit på det där med att rulla och eftersom han sover allra helst på sidan så ligger han snart på magen, lyfter huvudet och får jäääättelång hals och tittar på allt runtomkring. Jag vänder tillbaka honom, stoppar i nappen men 10 sekunder senare ligger han åter på mage och növvlar och stönar.

Ikväll har han varit på sitt allra goaste humör. Vi har busat med honom och han skrattar så gott. Han gillar att man ruffar på honom lite. Jag la honom på mina ben och lyfte upp honom och busade med honom och han skrattade och gurglade riktigt ordentligt. Å vad gott det gör i hjärtat! 
Han låg på täcket på golvet när vi åt kvällsmat och ett tu tre så hade han rullat över till mage utan att fastna på axeln. Frank vände tillbaka honom när han hade tröttnat att ligga på mage men det tog inte lång stund förrän han återigen vände till mage. Plus en gång till strax efter. Han har knäckt koden. 

Idag var vi på den sista babysången i stora kyrkan. Lite trist att det redan är terminsslut, vi hann bara gå tre gånger. Till hösten kommer det säkert starta men eftersom det bara är mellan 0-8 månader så hinner vi nog bara med ett par gånger då också. Men de sa att det beror lite på barnet, sitter han still och inte far runt och tar över samlingen så kan barn upp till 1 år vara med. Vi får helt enkelt se..

Att strålande sol, blå himmel, glajjer, shorts, linne, vitsippor, humlor och citronfjärilar kan göra att allt kännas så mycket lättare! Bästa årstiderna börjar nu.. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar