torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag

Det vet jag. Jag har fått paket. Två stycken. Å inte vilka paket som helst utan paket innehållande skor och strumpor!
F har sedan vi träffades ratat mina Converse. De är platta och allmänt fula. Tydligen. Jag som har lite större fötter än andra bruttor tycker det här med skor är förjäkla jobbigt eftersom de ofta ser gigantiska ut i min modell, jag ligger på 40-41. Skor är absolut inget som jag lägger pengar på. Eftersom jag tycker det är lite utav en pain i the ass med att hitta snygga, bra och SMÅ skor så ger jag snart upp och går in på Skopunkten och tar 3 för 2. Billiga skor. Skor som jag inte lägger energi på. Skor att ha på fötterna för att inte strumporna ska bli så blöta.
Vinterskor har jag inte haft sedan jag gick i högstadiet och hade ett par såna där gula stora as. Jag har sedan dess frusit genom vintrarna i vanliga skor och vägrat att köpa några vettiga eftersom just vinterskor ser ännu större ut.


Paketet innehöll dessa fina godingar. Rejäla Gore-tex skor! Sjukt sköna och snygga!
Det är nästan så jag vill sova med dem inatt.

F hade bara ett MEN..


NEJJAGSLÄNGERINTEMINACONVERSE!

Nejdå. De fick leva kvar. Även att jag såg i hans ögon att han hade velat slänga dem på Majbrasan i år. Däremot skulle jag slänga mina fula, bruna gympapjuks som jag har gått och dragit med ett par vintrar nu + att jag måste börja använda skor med klack på. Få upp den där sletna hösäcks-framåtlutande-hängpatte-kroppen! Okej det sista sa han inte rakt ut.
Jupp jupp. Jag vill ju vara den där tjejen som kan trycka sig ner i ett par smala stuprörsjeans och framhäva läcker rumpa tillsammans med ett par snygga skor med klack. Jag hade ju lärt mej att gå någorlunda snyggt i klackskor när jag lägligt nog fick för mej att fara omkring på skor med fyra hjul under och roade mej med kryckhoppande i ett par veckor istället. Sedan dess har jag fegat med just klickeliklackandet. Foten är stabil men jag.. äh va fasen.. jag har ingen bra ursäkt - jag går som jag har skitit ner mej helt enkelt! Men jag måste nu ta tag i det till våren igen. Bara mitt bäcken blir bra igen.. åh en ny ursäkt.. hö hö..
Synd att jag inte dricker latte också för då hade jag lätt kunnat svansa omkring på stan som en annan het MILF.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar