onsdag 27 februari 2013

Vi hinner ju faktiskt hångle lite på onsdagkvällen

Varje år åker F och ett gäng grabs från jobbet till fjällen. F är den där som styr ihop resan. Alltid torsdag - söndag vecka 10. Hade det varit lite mer inpå T födelse så hade han kanske inte kunnat följa med i år men nu är det ju nemas problemas.

Några veckor innan T var beräknad ringde F hem och berättade att han hade fått ett hett erbjudande från en jobbkontakt, att tillsammans med en grupp utvalda nissar, tror det var enbart 3 stycken från hela landet, ska få åka på jobbresa till Venedig några dagar. Ett erbjudande som man kanske bara får en gång i livet och som man inte vill missa då såklart! Måndag - onsdag. Vecka 10.
Han hade bett om att få återkomma med besked efter att ha pratat med dendäringa höggravida frugan...

Denna fruga. Regeringen som de kallas i vissa familjer. Hur skulle han lägga opp detta?  
- Heeej min fina älskling.. idag är du inte alls sådär vattenfylld..

Nä skämt och sido. Klart han får åka. Helst hade jag velat kräva den där snubben på att frugan och lillebror ska minsann också få följa med. Men jag är inte bitter.

Så nästa vecka åker han måndag morgon till Venedig och kommer hem onsdag kväll. Åker torsdag morgon till Sälen och kommer hem på söndagen. Vi hinner ju faktiskt hångle lite på onsdagkvällen. Mormor kommer ett par dagar i början av veckan och moster kommer till helgen så vi sitter inte i sjön. O nej.

Fast Gucci-klockor är jävligt fina har jag hört..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar