söndag 3 mars 2013

Badrumsrenovering på gång



Å slappe helg. Vi har tagit timmarna som de har kommit. Ingen stress och heller inga måsten. Igår utmanade vi bäckenet och gick in till stan för att hyra film. Rutten visade 4 kilometer och ja jo det var som att gå på en-milen när man har tränat inför 2,5:an. Men det känns att det blir bättre och bättre. Helt klart. Kvällarna är inte alls lika bekymmersamma. Däremot så vaknar jag varje morgon och har en halt röv, precis som om jag har Ischias i ett par timmar för sedan går det över. Tur det vänder i vilket fall, en ska inte klaga..!

Idag var vi ute på tur och köpte badrumsinredning. Vi ska nämligen renovera badrummet på nedervåningen ( inte det som bilderna visar ) under vecka 11. Hej då plastmatta och snuskiga plastdusch och hej hej kakel och infällbara glasduschväggar! Det kommer gå i matt svart och vitt och bli så najs så..

F packar väskan och T ligger nere i vagnen och sove.. sov! Imöra bitti drar mannen till Venedig på jobbresa och mormor kommer på eftermiddagen och stannar ett par dagar.

Bäst å dra fram nurten.. 

Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar