tisdag 19 mars 2013

Tisdag

God morgon var jag nära att skriva. God middag är nog ett lämpligare ord. Ute skiner solen och det är 30 grader varmt. Nä inte här, vem har sagt det.

Fy fläen sådant höstväder det är idag. Blåsigt och kallt. Jag stack ut lite snabbt för att slänga soporna, ja jag fick med mej nyckeln hem denna gången, och jag trodde jag jäklar skulle blåsa bort. Tur det inte är en massa snö i alla fall. Jag hade tänkt att ta en promenad ner till stadens affärer och glutta och känna lite men icke då, idag stannar vi inomhus. Dammsuga skulle jag behöva, dammråttorna bygger bo i vårt sovrum nämligen. Å de har blivit så stora att de nu är i tonåren, Frank hittade nämligen ena råttan i ett annat hörn av rummet. Utslängd eller utflugen ur boet, det vet en aldrig. Dessa små fluffisar.

Trulleman han söver idag. Vaknar och gnyr, äter och somnar om. Social kille. Är det så att skriver man ner att någonting har blivit till det bättre så biter det en i röven dagen efter? I så fall ska jag inte yttra mej kring hans magknip eller spyor.

Nu hör jag ett illvröl.

Hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar