onsdag 30 november 2011

Ryggsmärta

Cykeldag 19 (proveradag 8)

Igår hände något märkligt på eftermiddagen. Jag fick en väldans stark smärta i ena sidan av svanken. Den vänstra. Det molade när jag låg stilla men så fort jag skulle röra på mej eller gå ett par steg så högg det till som knivar. Ordentligt ont. Det höll i sig framåt kvällen och under natten har det minskat markant. Idag känns det bara lite grann.

Sist då jag blev överstimulerad minns jag att jag hade en väldans svanksmärta också. Denna smärta var av samma karaktär och jag berättade för min sambo. Vi beslutade oss för att inte ta några risker utan gjorde rätt för oss med tanke på pökstjärnan.

Kan det ha varit ägglossning? På dag 18? Inte helt osannolikt egentligen, förra månaden då det konstaterades att jag haft ägglossning så var cykeln på 30 dagar. Räknar man utifrån det normala så borde ägglossningen ha infallit på dag 17-18 någonstans.
Nog för att den månaden blev stimulerad av mediciner. Men jag blir lite hoppfull nu när denna ryggsmärta satte igång med dunder och brak.

Det är bara att vänta. Jag har idag tagit Provera nr 8. Börjar bli lite nojjig här angående den medicinen faktiskt. Min läkare sa att om det vore så att kroppen förstod hur den skulle bete sig och att jag blir gravid under denna opåverkade månad så kommer det inte bli någon blödning av proverabehandligen. Det är ingen fara att äta dom ifall man vore tidigt gravid. Dem utvecklar inte ett missfall.

Men jag blir ändå lite orolig.

Hur som hur. På fredag tar jag den sista proveratabletten. Så antingen kommer mensen i helgen eller lite senare eller så kommer den inte alls.

Jag röstar på det sistnämnda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar