torsdag 16 februari 2012

Tur man är relalist. Eller?!

Vaknade vid 05 och kände av smärtan i magen. Jag blir snart irriterad, varför släpper det inte? Till och från har jag ljusrosa flytningar och imorse var det som blodiga strimmor. Okeeej. Känner jag med handen så finns den onda knölen där, den som jag antar är min vänstra äggstock. Det ömmar ordentligt.

OM det nu skedde en ägglossning så borde väl den smärta ha gett med sig nu? När jag läser min gamla inlägg från oktober angående min överstimulering så känns detta bekant, fast jag hade ännu värre ont då. Och var ännu mer svullen. Jag såg ut som jag var på tjocken på riktigt!
Men det ligger ju ändå där i bakhuvudet och skrämmer mej lite. Kanske att inte ägget släppte. Kanske ligger det kvar där i äggstocken och goffar till sig och blir stor. Är det det som gör ont?

Men vad kommer då blodet ifrån? De blodblandade flytningarna? Jag vill ju helst bara vara naiv och tro att det beror på att en ägglossning har skett och att dagens blodstrimma är en nidblödning, alltså att ägget har tagit fäste i livmoderslemhinnan. Men så naiv kan jag inte vara, det vore mot min natur. Såklart att jag har något fel på hela Mumindalen, det är säkerligen en infektion eller något ännu hemskare. Det är ju lite så min hjärna fungerar kring det här.

Fan alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar