söndag 4 november 2012

Bebisnamn


Jajamensan sjuttio dagar kvar till beräknad dag. Det tickar på och det gillas. Imorgon går vi in i vecka 31 och det känns helt galet.. snart.. snart får vi vår lille älskade vän hos oss..

Men samtidigt så långt kvar..

Imorse låg vi alla i sängen och jag tog fram angelsound och lät bonusbarnen lyssna på deras kommande syskons hjärta. Det tyckte det var superhäftigt och jag kan bara hålla med dem - det är skitfräsigt. Det låter som ett tåg. Parveln bökar och bökar och jag undrar om han har sovit någonting idag.. ha ha.. jisses vad han håller på. Inte mej emot, jag älskar det. Fast jag måste säga att det är liiiiite jobbigt när man försöker sova eller när han inte verkar hitta en skön ställning, det får även mej att inte finna skön ställning. Känns som samarbetet oss emellan är sådär :)

Älskade lille vän. Bonustjejen har idag vikt kläder och bäddat ner sina dockor i vaggan, nattat dem och vaggat dem. Har varit länge i kottens rum och pulat med sakerna som står där inne. Hon och brodern kommer bli suveräna "barnvakter" och storasyskon! De ser fram emot bebisen väldigt mycket.
Jag och F har sedan länga bestämt ett pojk- och ett flicknamn men barnen har sågat dem totalt. De tycker de är konstiga eftersom de är norska. Bonustjejen har sedan säkerligen 1-2 måander haft ett helt annat namn som sin favorit och säger godnatt ..... till magen varje kväll. Han heter det enligt henne. Till en början blev vi lite full i skratt och tyckte att det var ju ett lite annorlunda namn men det har ändrat sig under tidens gång - nu gillar vi det jättemycket. Det känns helt enkelt som en liten ..... i magen.

Men samtidigt så gillar vi våra tänkta norska namn. Hm.. bra att ha lite på lager för det kanske inte alls är en sådan som vi har tänkt. Det kanske är någon helt annan. Kanske bonustjejens namn. Det märks helt enkelt.

Vad vi har tänkt tidigare och vad hon har som favoritnamn kommer jag inte avslöja förrän parveln är här...

2 kommentarer:

  1. Mamma skulle döpa min bror till Martin men då sa jag bara att jag skulle kalla honom Johan. Och när han kom ut blev det en Johan :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du skriver det för här är det faktiskt samma läge. Mina föräldrar hade valt två namn till min bror när han låg i magen mej jag var helt fast vid ett annat namn eftersom jag var kär i en kille som hette så och jobbade på ICA, jag var 6 år bör tilläggas ;)

      Han fick allt heta mitt namn. *Stolt storasyster*

      Radera