måndag 26 november 2012

Vecka 34 ( 33+0 )

Veckorna fullkomligt springer iväg. Tycker det inte är annat än måndagar och torsdagar. Vecka 34 idag och SJU veckor kvar till BF. Konstig tanke. Om sju, eller fem eller nio veckor kan vi ha en alldeles egen liten människa här hos oss. En liten skrynklig sak som är vår. En liten mini-F&M. Overkligt.

Min telefon fungerar igen. TACKOCHLOV. Jag brukar inte ha tekniken på min sida och jag blev egentligen inte så värst förvånad när den slutade fungera. Mest nollställd. Jaha, hur ska jag nu kunna kommunicera med omvärlden? Man inser hur "handikappad" man blir av att ens telefon lägger av. Helst när man inte har hemtelefon. Tur det finns mail och facebook :) Och snälla anonyma läsare som räddade min dag! Tack! ;)




Här har vi magen i vecka 34. Den var segstartad minsann men nu har den fått fart och bullar upp sig ordentligt. Kul. Jag tror dock inte att jag kommer bli megastor som vissa blir. Å den enda som jag hittills har lagt på mej rent kroppsligt förutom magen är lite grann på arslet. Annars ingenting. Jo brösten - Jesus. De har paddat på sig och är i vägen. Jag kan ärligt säga att jag längtar till de är urammade så jag kan rulla upp dem och lägga i bh:n för nu jäklar rymmer då åt alla håll och kanter!

Från en sak till en annan: jag tycker det är himla spännande att vi är så många som väntar barn ungefär inom samma tidsram. Kul att se sedan vad det är för filurer som tittar ut! Himla synd att vi bor så långt ifrån varandra annars hade det varit trevligt att kunna träffas sedan när alla fötts. Känns lustigt att skriva det men det känns ändå som att man "känner" er andra lite grann nu när man har följts åt ett tag. Jag har bloggat här i snart två år och några av er har jag ju följt sedan dess..

6 kommentarer:

  1. Fina fina lilla magen. Tänk att det faktiskt ryms en liten bebis där :)

    SvaraRadera
  2. Jättefin mage!! Min är ju också liten.. O tyvärr, får jag väl säga, ;-) har mina tuttar inte växt nåt alls. Vart bor du nånstans?

    SvaraRadera
  3. Tack fina ni! Ja tänk att det faktiskt ligger en livs levande bebis där inne. Vår! Galet :) Och hos er också! :)

    Tina: Vi bor i Småland, närmsta stora stad är Jönköping. Var bor ni?

    SvaraRadera
  4. Denna bebis bakas i vackra Jämtland :)
    Det var roligast med tuttarna i början innan magen blev stor. Nu är ju magen så stor att tuttarna inte längre är så imponerande.... Men när mjölken rann till då jävlar snackar vi boobisar! Jag blev skit impad och tog till och med kort på dom, men dom kan man ju inte visa för nån :D

    SvaraRadera
  5. Haha, hoppas att jag får uppleva stora tuttar när mjölken rinner till, för det har jag aldrig haft! :-P


    Vi bor i jkpg! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe.. det kommer du med säkerthet få göra :)

      Jasså gör ni? Fräsigt. Det hade ju faktiskt varit lite skoj att ses i vår. Jag bodde i Jkpg innan jag flyttade till min man så jag känner till staden. Bodde ute i HOVslätt ;)

      Kram

      Radera