fredag 30 november 2012

Julfint, knöl å bök och så morgondagens grej

Julgardiner åkte upp idag, jag hade först inte tänkt göra det förrän om en vecka eller två men dels så blev jag så sugen när jag monterade adventsljusstaken och så vill man ju att barnen ska få känna och uppleva julkänsla här hos oss. Med tanke på att de bara är på halvtid och att de inte är hos oss över julen får vi helt enkelt börja njuta i tid!
Den lilla snön som fallit under dagen ligger kvar och tempen ligger på ett par minus så det ser bra ut - välkommen vintern!

F har kommit hem och vi har avnjutit en gomiddag bestående av hasselbackspotatis, baconlindad fläskfile och rödvinssås - Mmm!
Till kvällsgott blidde det två apelsiner för min del, det har blivit min nya favorit. Innan var det de gröna blanka äpplena.

Ojoj vad han rör sig nu när jag la mej på sidani sängen! Knölar och bökar och gnor och möblerar om. Så häftigt att vi kan känna och se en klump sticka upp, ibland blir hela magen sne av att han bökar ut rumpan. Känner man på foten eller handen som sticker ut så är det alldeles hårt och rätt som det är så flyttas den eller sjunker in igen.

Åh vad jag är längtig! Så nyfiken på hur han ser ut, vem han är lik och vilka personligheter han sitter med. Ögonfärg? Mycket eller lite hår? Hårfärg? Ja det får vi snart reda på...

Lillskrutt..

Imorgon ska vi iväg och fotograferas alla fyra! Det ska bli jättespännande!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar