söndag 18 november 2012

Det onda runt naveln har kommit tillbaka igen

Idag har jag haft ont och har fortfarande ont runt naveln. Samma ställe som jag var och kollade upp en annan gång, rättare sagt den 19 oktober. Det är väldigt ömt och rör sig bebisen där runt så gör det väldigt ont. Hela magen stramar åt och jag får stanna upp i det jag gör för att andas tills det släpper.

Jag är väl egentligen inte jätteorolig eftersom jag har varit inne på förlossningen på grund av detta. Men ändå kan jag inte redigt släppa det och funderar på så inte det är något med navelsträngen....

2 kommentarer:

  1. Magen växer nog och då känner du det som att det gör ont, speciellt där det kanske är lite försvagat. Första grav hade jag mycket ont runt naveln, men nu när jag redan är "uttänjd" så har det inte varit lika mycket. I en del yoga ställningar känns det dock som om jag ska spricka, så jag vill liksom hålla i naveln. Obehagligt :) Du kan ju ringa in och höra vad dom tror bara, det skadar ju inte?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej. Som du säger så har det förmodligen med magens växande att göra. Det spänner och det är trångt i det tunna området. Men jag blir lite orolig, det kan jag inte undkomma.
      Obehagligt och läskigt är det.. :/

      Kram på dej

      Radera