onsdag 24 april 2013

Att göra någons dag




Nu tror jag att barnet är sig likt igen. Han fick feber i måndagskväll och låg på 39 grader under natten. Fick Alvedon så det jämnade ut sig framåt morgonen. Glödhet liten kille och allmänt päsig.
Igår sov han fram till 14:30, han vaknade bara för att äta och somnade sedan om igen. Var gnällig, ville inte äta och var svårsövd på kvällen. Imorse vaknade han dock med ett stort leende så jag tror att han är Truls igen..

Idag ska jag och Truls åka till mitt jobb så därför fick jag skjutsa familjemedlemmarna på morgonen för att kunna ha bilen. Siri ville att vi skulle åka och lämna pappa på jobbet först så det blev en tvärtomresa, pappa satt i baksätet och Siri vinkade adjö till honom när han klev ur bilen. He he.
När jag lämnade henne på förskolan och stod i hallen vid hennes klädesplats såg jag att hon har skrivit dit Truls som sitt syskon på sin lapp.

 Hur gulligt är det inte? Tröls.

Jag tror jag gjorde hennes dag idag när jag smög in i hennes rum och sa godmorgon, hon kickade upp med ena ögat halvöppet sådär lagom intresserad men fick se Truls och sken upp som en sol när hon fick ha honom i sängen en stund. Där låg hon länge och berättade sagor för honom. Måste jag åka till dagis?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar