tisdag 2 april 2013

Att kunna skita i ett lyxigt badrum

Före:
 
 
 
Efter:
 


 
Nackdelen med att göra fint och ha vita saker är att allt annat ser pissgult ut. Dörren till exempel! 
Samma som när vi tapetserade om och målade ( eller Frank ska jag väl säga, själv låg jag på Thailandssanden med en drink i näven ) om hallen, vårt sovrum och vardagsrummet vitt - allt det som tidigare varit "vitt" lös gult! Lister, dörrkarmar, dörrar, fönsterfoder med mera.. En del av det har jag målat vitt men det behöver gås över en gång till eftersom jag tröttnade halvvägs..
Det får bli lite vårprojekt. Vi ska ju även ta oss an vår trappa. Gul och ful även den plus att vi ska byta ut trappstegsmattorna. Vi har även lite planer kring köket. Inga storslagna eftersom det inte är värt att kosta på men ni vet lite pul och fix som att lämna in luckorna för lackning, byta ut bänkskivor, tapetsera och lägga golv. Vitvarorna är alla i prima skick så dem behåller vi. Fräscha till det helt enkelt.
När ovanstående är gjort är det bara kidsens rum och badrummet uppe som vi inte har blivit något med, annars har vi varit igenom hela kåken vilket är mycket bra när vi en dag vill sälja. De lägenheter som har sålts i området har gått för betydligt högre summa än vad vi köpte vårt för och då har de haft ett renoverat badrum och kök så vi hoppas kunna få ut en extra slant när det blir aktuellt.
Drömmen vore att ha en villa. Fyra, fem sovrum, gillestuga med öppen spis, en hörna för gungstol och dött ullebä på golvet, kök med gammal del i med gammal vedspis, träpinne i taket där det hänger runda stora knäckebröd, stora mörka bjälkar i taket och resterande är vitt, vitt, vitt..
Ja den som lever får se. 
En vacker dag bor vi i grannlandet - det vet vi i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar