torsdag 25 april 2013

Torsdag

Hej o hallå.
Siri hon viftade på huvudet så att alla flätor virvlade runt imorse. Hon är så fin i uppsatt/iordninggjort hår. Denna lilla tjej på 6 år som dansar framför spegeln i hallen, lägger ena handen vid midjan, vickar lite på rumpan och putar lite med munnen...

Hujedamej. Henne får vi låsa in om ett par år!

Jag och lillen körde ut folket till respektive plats idag igen, den där fadern i huset var inte helt kapabel te att styra ratt. Jag blandade en Activize-drink till honom och jojomensan, skallebanken försvann sa han. Good stuff!
Truls han somnade under rutten och sover än. Bra att han laddar med sömn så han kan orka ta emot alla nya intryck som blir när vi ska på babyrytmik kl 10, det är något som många pratar väldigt gott om så det ska bli spännande vad de har att ge.

Grabben vaknade igår efter en timme i vaggan och blundade inte igen förrän runt halv elva. Vi somnade då tätt intill varandra, han med nurten i munnen. Ush jag gillar inte riktigt att samsova även att jag älskar att ha honom intill mej och kan snosa i hans lilla fjun och gosa näsa.. En stund är okej, sedan åker han tillbaka till sin vagga igen och det gjorde han när Frank kom hem! Klockan 05:30 slog han upp sina blå och ville ha lite käk.

Hepp hepp, bäst att duscha å sa nu innan han vaknar så det inte blir skevt i schemat..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar