tisdag 2 april 2013

Påskhelgen

Jaha.. host, snor och aj aj.. hej jag heter Malin och jag har druckit Whisky hela helgen. Eller hur det nu var? Halsen har meddelat sin plats på kroppen och inte så lite. Huvudet likaså och så även snoken och hostan! Japp jag är sjuk. Det är inte ofta som jag känner mej redigt överkörd i kroppen men nu är jag schleten, det känner jag det. Jag var ta ma fan piggare efter förlossningen när jag hade pressat ut mitt barn.. eller ja just det.. han raaaamlade ju ur mej, som barnmorskan sa att han skulle göra... "du har ett sådant stort och fint bäcken Malin.." FET RÖV?!

Jag har drogat mej med näsdroppar Menthol ( nam nam ) Alvedon och Strepsils sedan i torsdags men inte har det blivit bättre. La även till Quilla hostmeducin när vi kom hem i söndags, ännu mer nam nam.. men nej då ingen förbättring och eftersom jag inte har feber och inte heller låter som jag håller på att dö av andnöd så är det en virusinfektion och då gäller Alvedon och vila framöver. Tack och bock.
Det däringa schlemmet som far opp o ner i halsen kan inte bestämma sig för vilken håll det ska åt så jag låter som en gammal gubbe på hem, äkta gubbschlem! Schexchy, som Sid i Ice Age säger..

Nog om det. Jag dör la inte.

Helgen har varit alla tiders om man bortser från ovanstående text. Vi for ner till Timmernabben på fredag förmiddag och tog oss en liten sväng inom en släkting i Nybro. Jag kramades på avstånd och håller mina tummar och tår för att inte han ska åka på skiten.. men han ville så gärna att vi skulle komma på besök.. hur som hur var vi där och Frank och han fick sig ett långt samtal om Norge och dess fina platser.. gubben är tokig i det landet minsann.

Mitt på dan kom vi ner till Nabben och träffade La Familia. Systeryster och Erik kunde inte komma men broder och Anna hängde vi med hela helgen. Familjens tradition lyder: Alltid grilla på långfredagen så det blev Oxfilé och gottigott gott. Det var så de knullde i mun!
På lördagen dukades det upp för påskmiddag och även Tommys mor och dotter med familj anlände till partajet. Dotterns lille son är 7 månader äldre än Truls så de där två lär ha benen i gång tillsammans nästa vår/sommar!

Truls han har varit go och snäll hela helgen. På nerresan var han för första gången vaken länge i bilen, det där bövvla biet var lite för intressant. Eller otäckt. Han satt som förstenad och vi fick ta bort det tillslut för att ungen överhuvudtaget skulle kunna få sig en tupplur.
Han har sovit i sitt babynest mellan oss i en dubbelsäng och har på dagarna slaggat i sin vagn inomhus/utomhus. Funkar finfint att sova borta tyckte han. Morbror och Anna träffade Truls för första gången och jag tror morbror blev en aningens kär i lille parveln. 











Jaha.. då var påsken slut för den här gången, klockan har skjutits fram en timme och jag får återigen hänga hemma hos morsan. Undra sa flundra om gäddan är en fisk och om jag håller mej frisk?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar