måndag 13 augusti 2012

Vecka 19, 18+0

2 kommentarer:

  1. Jag är precis som du gravid och hittade din blogg efter lite googling, kommer inte ihåg vad jag googlade på dock.

    Stort grattis till graviditeten! Har faktiskt läst vartenda inlägg du skrivit sedan april eftersom jag har noll och ingen jobblust och ditt sätt att skriva höll mig kvar. Förstår att ni har kämpat ett tag och att detta är väldigt efterlängtat för er och eftersom jag är lite hormonell har jag suttit med tårar i ögonen mer än en gång...

    Känner mig nästan lite skyldig eftersom det tog sig på en gång för mig och min sambo, vi behövde inte ens börja försöka "på riktigt". Poff så var jag bara gravid. Och så känner jag mig skylig för att jag mår så himla bra, nästan bättre än normalt. Just nu har vi BF 7 januari vilket betyder att jag går in i v 20 idag, 19+0, och vi har RUL på fredag. Börjar bli rejält nervös. Tänk om något är fel eftersom jag kanske har haft det för lätt hittills? Men så igår kände jag en spark. Bara en, men ändå...Det är rätt coolt att vara gravid ändå.

    Hoppas att dagarna till ert RUL går hyfsat fort och smärtfritt och att du slipper ifrån mer läskigheter som blödning och lossad slempropp...

    -Jenny-

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Jenny!

      Vad kul att du skrivit! Tack för fina ord! Och stort grattis till er bebis i magen! Vad härligt! Hoppas att ni får se mycket av den lilla på fredag! :) Njut av att du mår bra i graviditeten och känslorna som du har gentemot andra att ni har lyckats kan jag på ett sätt förstå. Jag kan bara tala av egen erfarenhet, att jag har tyckt det har varit jättejobbigt att se gravida på stan eller att umgås med kompisar som har blivit gravida utan att ens lägga energi på det. Men så är livet, någonstans måste man försöka att se det från andras perspektiv. Som diagnostiserad var jag tvungen att försöka se det utifrån dem jag mötte. Jag tvingade mej att tänka att de inte ska påverka mej. Det är inte deras fel att jag inte har det lika lätt.

      Det är svårt det där. Det var skitsvårt för mej och det är skitsvårt för dem som ännu inte lyckats. Jag förstår dem till fullo.

      Jag hoppas att du kan njuta av din graviditet och att du försöker att inte få dåligt samvete för att ni har blivit lätt gravida! Ni och alla andra som lyckas är så värda barnet och jag önskar av hela mitt hjärta att alla som har det svårt en dag ska få sitt efterlängtade lilla barn!

      Kram och åter tack

      Radera