söndag 9 september 2012

Hur törs ni?

Jag vet inte om jag är trög och sen eller vad det är men varken jag eller F har handlat massa stuff till bebisen.

Jag har sytt ett babynest, inhandlat ett begagnat skötbord för 50-lappen (sniglar) en body, ett par byxor och en vit gosedjurskanin.

Vissa andra går loss på det mesta tidigt. Bäddar klart i spjälsängen, köper hem vagn m.m. Alla gör som de själva känner såklart!

Men jag känner en sak - hur törs ni redan?

4 kommentarer:

  1. Törs och törs...det är nog min inbyggda otålighet som gör att jag inte kan vänta! Jag vill köpa allt NU :) Med första barnet väntade jag till v 12 hade passerat och hade inte en tanke på att något faktiskt kan gå fel. Andra barnet fick jag MA v 12 så då insåg jag att det var tur att det inte hände första gången, det hade varit knäckande. Men jag är optimist av naturen och vill glädjas varje minut - även om det går på tok senare. Så efter MA berättade vi för alla direkt i alla fall, vi var ju glada liksom! Så, hoppa på shoppingtåget du med :D

    SvaraRadera
  2. Jag förstår precis hur du tänker. Jag tänker likadant och vågar inte heller köpa så mycket. Skjuter det hela tiden framåt mot nästa ultraljud som att jag då ska jag våga tro. Finns nog både dom som shoppar och dom som väntar och förhoppningsvis går det bra för oss alla.

    SvaraRadera
  3. Jag tänker att något kan gå fel vid förlossningen, en dag eftet, en vecka efter eller en månad. Men kan ju inte vänta med att köpa grejer ändå..

    Och om något skulle gå fel är de köpta sakerna mitt minsta problem.

    Så tänker jag.. Nu efter RUL:et iallafall :)

    SvaraRadera
  4. Om något går fel så blir jag inte mer ledsen för att jag har saker till bebisen. Jag försöker leva här och nu, och bebisen mår bra. :-)

    SvaraRadera