fredag 7 september 2012

Nytt Friends-fan?


Nog för att jag lade in en bild från förra helgen och kallade den för veckobilden så kommer här en bättre. Nu har jag snart gått 22 fulla veckor men bilden ska ändå vara med i den kommande boken. Jag vill ha alla i ungefär samma utseende. Vissa är förvisso svartvita medan andra ser ut såhär.. men men..

21+4 idag. 152 dagar bakåt och 128 dagar framåt. Det går verkligen undan här nu. Tidigare har jag läst i andra bloggar där det har påståtts att man inte hänger med som gravid men jag har skakat på huvudet och tänkt att de är knasiga.. Icke då, det går FORT! Fort fast ändå trögt på något sätt. Jag längtar så otroligt efter vår lille kille (?). F och jag har nu ett par kvällar i rad legat i soffan och känt sparkar samtidigt. Grymt häftig upplevelse! Båda har hajat till samtidigt..
Vi är ena rediga fans av Friends. Vi har hela utbudet med de 10 säsongerna och kan de dem om och om igen. Varje gång det klappas till fyra gånger i introt har vi alltid klappat på varandra. Nu när vi har en parvel i magen har den istället fått klappningar. Vi skrattar gott åt att den snart kommer klappa tillbaka samtidigt som på tvn..

Älskade lille du, i eftermiddag kommer dina halvsyskon hem. Jag är övertygad om att de kommer tycka att du har vuxit massor under den här veckan. Vi alla fyra längtar efter dej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar