söndag 9 december 2012

Andra advent

Godmorgon på er! Idag klev jag upp i lagom tid att hinna göra varm chokladmjölk och micra en lussebulle. Julkalendern hörrni. Ni ser väl den? Eftersom vi såg den hela pappaveckan tillsammans med barnen så måste jag ju nu se den även att de inte är här.. Mysigt att sitta där i soffan och gotta sig till två brinnande ljus på bordet. Andra advent ju - mys!

Som föregående bild visar så gjorde vi gipsmagen igår. Det räckte med ett paket, 6 rullar, men jag ska finfixa lite på den så kanterna inte är så sköra så jag får öppna det andra paketet också. Ett himla roligt och vackert minne att ha, den ska opp på väggen sedan! Mycket kladd blev det men torkade väldigt snabbt så rätt som det var lossnade den själv från kroppen. Jag smörjde in mej med vaselin och F mumifierade mej med gladpack innan vi startade.


Det ska få vara vitt och fint och enbart bli dekorerat med ett blått sidenband under brösten.

Igår köpte vi även det sista som återstår till kotten - babyskyddet. Ett begagnat Acta Graco i jättefint skick. Det enda "felet" var att Acta Graco-märkena på sidorna var lite nötta men hej vad gör det? Klädsel och funktion var toppen! Rött och brunt är det och det kändes mycket märkligt att bära in det i huset.. ska vi ha barn?!
Nu har vi allt klart till kottens ankomst och kan bara luta oss tillbaka och njuta av resterande tid! Imorgon går vi in i vecka 36. Tick tack.. tiden går även att man inte tycker det de enskilda dagarna..

2 kommentarer:

  1. Himla fint!!

    Ja herregud.. Vecka 36 nästa! Helt sjukt!! Snart är dom här ❤

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det sjuk att det är inom snar tid! Svårt att förstå att vi ska få lukta i våra barns nackar snart L! <3

    SvaraRadera