tisdag 18 december 2012

Längtig, å vad längtig jag är nu!

Träffarna hos psykologen blir kortare och kortare tycker jag. Hon berättade själv anledningen till det och det är att man ska inte sitta och "leta" efter saker som man kan tycka är värt att nysta i. Det kan bara sätta igång saker och ting utan man tar det som kommer upp och det som man tycker känns viktigt. Det tror jag på också. Vi bokade in två besök till, ett i första veckan av januari och en fyra veckor senare. Då sa hon själv att hon kunde komma på ett hembesök ifall jag inte var så sugen på att dra ut lillen. Riktigt bra att sådan möjlighet finns. Värdefullt.

Med sex dagar kvar till julaftonn har vi laddat för det mesta. Det är julpyntat och fint, granen är så fint klädd av barnen och under ligger det julklappar. Det lyser vackert i varje fönster och jag redigt känner julstämningen i kåken. Så härligt och harmoniskt! Det är precis som jag vill ha det just nu, eller som vi vill ha det, lugnt och skönt fram till bebisen kommer. Ingen panik och stress i sista sekund som det annars brukar bli. Nog för att jag ska göra en del sista köp i helgen och fixa julmiddag till oss på fredag men det känns ändå som att vi har rott hem båten i tid. Skönt!

Åh vad jag längtar nu. LÄNGTAR! När jag kikar runt hos er andra som har fått bebisar senaste veckorna/dagarna så blir jag så galet sugen och längtig! Jag vill också gosa bebisnacke och mysa med lilla familjen..
Jag kommer få bli mamma om ett par veckor. Drömmen som har stått över allt annat kommer bli sann tillslut. Det är fortfarande galet när jag tänker på det. Är det verkligen på riktigt?! Får jag bli mamma?!

2 kommentarer:

  1. Känner samma, längtan kommer över en ibland och man blir alldeles sjuk!!

    SvaraRadera
  2. Ja längtan finns alltid men ibland kommer en extra stark rush!! :)

    Men snart hörrö, det är inte långt kvar nu! :)

    SvaraRadera