fredag 7 december 2012

Speedad hoppas på däckning

När är man höggravid? När man känner sig det? När det bara är ett visst antal veckor kvar?
Jag är inne på den 35:e veckan och känner mej inte höggravid. I mina tankar är man nog det framåt vecka 37 kanske.. eller när barnet har fixerat sig..?

Jag lyckades tillslut somna där runt 03. Det osade bränt i hela sovrummet, tur F sov, och Alvedonen gjorde väl lite nytta tror jag. Vaknade igen runt halv 5 men somnade om och sov till strax före sju. Inte helt hundra dock.
Trött är jag men jag har inte ro i kroppen att gå och lägga mej. Jag försökte efter frukosten men det var lönlöst. Istället är jag helt speedad och har kört igång med bakning! Snart slår medvetslösheten till och det är det jag hoppas på.. :)
Jag har muffins i ugnen och på bänken ligger lussebullar på jäsning. Mmm.. luktar så gott! Jag vet en som kommer bli glad när han kommer hem om ett par timmar. Men det är inte annat än att jag märker hur osmidig jag börjar bli och hur ont i kroppen det gör av att dels rulla bullar och samtidigt ha lille E eller T som sparkar och bökar och knölar där inne + att böja sig ner för att öppna ugnsluckan. Det där jäkla böjandet tar kål på en. Diskmaskinen är en ligamentdödare, likaså dammsugningen! Fick be F om hjälp med stödstrumporna igår morse. Gick inte att både böja och dra på de strama asen.. Det är inte varje dag jag har dem men lite då och då..

Posten! Jag väntar på posten som ett litet barn väntar på julafton. Eller som en gravid väntar på bebisen. Vi blev lovade att det skulle ta en vecka innan vi hade korten hos oss och det borde vara idag. Möjligtvis på måndag.. men jag hoppas på idag!! Nyfiken så jag spricker snart. Tänk om de är helt hemska...  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar