torsdag 13 december 2012

Ibland går ta ma fan hissen ändå opp

Jag började packa BB-väskan igår. Allt till kotten är klappat och klart. Lite grejer som bindor, amningsskydd till mej ligger också nerpackat, resterande känns lite svårt eftersom jag använder mycket av det idag, sköna linnen, amningsbh m.m..
Däremot la jag ner underkläder och jag vet att många tar med sig extra stora trosor... bör man det eller? Räcker det inte med de jag använder i nuläget? Blir de för små med jättepaddorna som man har mellan bena? Blöder man så in i helvete så man inte har lust att tvätta opp dem och använda sen utan de går rätt i soporna?
Känns lite lyxigt att gå och köpa nya trosor för att slänga sedan om de blir för taskiga i skick.. bättre att ta hemmavarande halvfula istället..?

Jag bäddade även vagnen igår med det gulliga Nalle Puh-setet. Så äckligt sött. Rummet ser megafullt ut eftersom det står vagn och babyskydd med bas, badgrunka m.m. annars hade jag lagt ut en bild på det. Får bli lite längre fram när det har "rensats ut" lite. Vi har fortfarande inte fått upp div. lister heller.. :)

31 dagar kvar och det känns i kroppen nu. När jag inte kunde sova inatt p.g.a ont överallt tänkte jag för mej själv att jag skiter blanka faan i om han kommer innan nyår. Han får mer än gärna komma idag. NU. Gör mej ingenting. Faktiskt.
Allt hemmagöra är tungt och jobbigt. Att dammsuga kör musten ur en, jag testade idag + moppade golven. Inte nog med att fogen fram värker, det strålar i ljumskar och mage och jag flåsar som en brunstig tjur!

Hur det gick med tvättstugan?

Taadaaa..


Brödkavel som massage... höll på att skriva massagestav.. ha ha.. 
nä som massageredskap och skateboard som packningsvagn.
Tummen upp för kreativitet!

4 kommentarer:

  1. Hej! Nu är det ju säkert olika för alla men du behöver inte köpa nya trosor för att sedan kasta dom på bb. Efter min förlossning använde jag en gigantisk landstingsblöja och sedan vanliga bindor i mina vanliga trosor! Det är verkligen inte långt kvar nu för er!! Lycka till i massor!

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte det var skönt att ha trosor som sitter åt, trots att man är lite öm där nere. Men det var skönt att ha något som håller blöjan på plats och trycker emot lite, så jag hade sånna här "mormors" trosor med ben och hög midja :) Första dan drog jag även en annan tajt Trosa utanpå för extra stöd. Men jag blödde mer förre gången, nu har jag redan vanlig binda och Trosa efter ett dygn. Kram

    SvaraRadera
  3. Det är ju olika hur mycket och hur länge man blöder. Bra att få lite tips från erfarna kvinns :)

    Tack tack! :)

    SvaraRadera