torsdag 27 december 2012

Vecka 38 ( 37+3 )

Nu är vi hemma igen och det har varit många trevliga dagar tillsammans med min familj. Mamma och hennes sambo, min bror och syster med deras sambos och så jag och F. Ja parveln också. Han har fått uppmärksamhet minsann. Systeryster lyssnade på bebisen med Angelsoundet och blev helt till sig när hon kunde höra sin lilla favorit.
Ena katten kom flera gånger och lade sig i mitt knä och ena gången kröp han till och med upp på magen och la sig men han blev snart bortsparkad. Hans reaktioner när han inte visste vad det kom ifrån kunde jag ha betalat dyrt för.. ha ha.. stackarn..

Vi fick fina julklappar från syster och broder med resp och pengar från mamma och sambo som sponsor till en systemkamera! Äntligen har vi en! Som jag har tjatat och velat ha en fin kamera att lära mej ta fina bilder med. NU är vi helt redo för lillebrors ankomst. Men han får stränga order om att stanna kvar ett par dagar till.

Idag är det 37+3 och sammandragningarna som jag har känt i flera veckor har börjat göra ont. Det stramar och spänner i svanken och vid utgången så att säga. Det ilar i ljumskar och magen. Någon som ligger startklar minsann..


Julklappar från moster och morbror med resp.

En mycket bra jul! Nästa år har vi en son som lilltomte..

2 kommentarer:

  1. Gud va roligt! Vad blev det för kamera?? :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja riktigt kul att äntligen ha chansen att lära mej!
      Det blidde en Canon Eos 1100d. Fått bra recensioner så det ska nog bli bra det här :)

      Radera