tisdag 4 december 2012

Veckoplanering

Godmorgon på er som är uppe tidigt. Själv har jag varit igång sedan halv sju. Under barnveckan är jag nästan alltid uppe tidigt och fixar och donar på morrnen så F inte behöver stressa ihjäl sig.
-"Jag ska bara.." är en stående fras bland barnen.. :)
De åker strax efter 07 och jag går igenom kåken, plockar upp lite saker, tömmer diskmaskinen från igår kväll, viker ihop torr tvätt och lullar lite.. det har blivit lite av morgonrutinen. Helmysigt att göra morgonen till en go och trevlig stund. Adventstjärnorna lyser i varje fönster och ute är det ca 15 cm snö! Det snöade som hundan igår. LED-lamporna som vi har på staketet på framsidan tittar fram genom översnöad ljung - så harmoniskt och fint! Tempen ligger "bara" på - 4 och det är galet vackert ute!
Om en timme ska jag ge mej ut och hämta bonussonen på skolan för ett tandläkarbesök, plastning av 6-årständerna. Han är ju 7 år nu men när jag var med honom sist så ville tandläkaren vänta lite eftersom de nya tänderna bara hade kommit upp lite grann.

Dagens planer var egentligen att åka och fika med mina gamla vänner i Jönköping. Men fasen vet om en törs ge sa ut nu. Dels så bråkar min lilla bil, han kan gå klockrent i ett par veckor för att sedan börja strula ett tag, sen går han igen.. rysk roulette. Jag gör kors över bröstet varje gång jag ska ut och härja me´n här i stan men att ta sig så många mil bort och på E4:an i detta väder kanske är lite i överkant av modighet. F tyckte det var dumt med tanke på tillståndet med både bil och fru :) Jag vill, VILL, träffa dem men är samtidigt med på hans tanke.. vi får se hur det blir med det.. Inte så chickt att stå med död bil i Jönköping eller på E4:an och inte ta sig hem..

Denna vecka ser ut som följande:
Tisdag: Tandläkare, Jkpg?
Onsdag: Barnmorskebesök, Vattengymnastik
Torsdag: 3: e och sista föräldragruppsträffen ( avslappning och andning. )
Fredag: Barnen börjar mammaveckan. Julbord med F´s jobb. Vi åker ut i egen bil och stannar bara en stund.
Lördag och Söndag: Tomt i kalendern! Inte många M & F-helger kvar nu! Bäst att njuta av dem på bästa sätt. Eventuellt gör vi en gipsmage.. jag är då i vecka 35/36.. skulle kunna vänta några veckor till men tiden springer iväg. Dels vill jag inte riskera att bebisen anländer tidigare men heller inte hinna fixera sig och magen sjunka. Samtidigt vill jag inte ta det för tidigt heller... :) Inte lätt att bestämma en sådan sak..

Det blir som det blir helt enkelt...

Hej mitt vinterland!

3 kommentarer:

  1. Jäklar vad snö ni har! Vi har bara kyla och några få flingor...Skönt att slippa skotta snö dock :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu har det kommit allt på en gång. Det var liiiiiiite i förrgår men igår vräkte det ner så nu går det göra snöänglar :) Fast jag vågar inte för fan vet om en skulle ta sa opp igen :)

      Skotta ja.. hujedamej.. jag skottade gången fram till staketet plus utanför postlådan och lite åt varje grannes håll. Jag trodde jag skulle dö.. jäklar vilket flås :)

      Radera
  2. Jag har BF 3 januari och går in i vecka 37 på fredag. Jag tycker att min mage har sjunkit ner en del de senaste dagarna faktiskt. Så gipsmage kanske inte är en så dum idé att pyssla med i helgen om ni ändå inte har annat för er? Bara ett tips... För bara för att min mage är på väg neråt behöver ju inte din vara det...
    / Jenny, migochmittliv.wordpress.com

    SvaraRadera