fredag 7 december 2012

Så var det dags för en skitnatt igen

Ont i nedre delen av magen plus i svanken. Molande som mensvärk och hur jag än lägger mej så blir det inget bra. Tagit två alvedon och ligger med värmekudden men den måste hänga på sista livlinan nu för jösses vad den luktar bränt!!

Blir att sy en ny för värme är något som går hem hos mej!

Vill så gärna kunna sova inatt eftersom vi ska på julbord ikväll, jag vill orka hänga med fram till 22-23 i alla fall.. :)

3 kommentarer:

  1. Jag har sovit skitdåligt i flera nätter, men inatt har jag sovit hela natten utan att ens gå upp o pissa. :-D dock flög vi upp nu vid halvsex för p försov sig, så jag fick fixa frulle. Men vad gör man inte för sin kärlek? ;-)

    Du får vila nån timme mitt på dan så du orkar med kvällen! Vore ju synd o somna i rödbetssalladen. ;-)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Förvärkar? Eller är det nått på g :) Vi kan ju ligga på nätterna annars och "förvärka" tillsammans på varsitt håll. Inatt vaknade jag av att det började göra lite mer ont så jag låg med ett leende och tänkte nu börjar det.... Men icke. Bara sammandragningar natten lång och inget mer. Och en snarkande karl :)

    SvaraRadera
  3. Nej det hoppas/tror jag inte. Jag gissar mer på foglossningen kombinerat med att lillen bökar sig neråt och krånglar mycket i de områdena. Han ligger då inte still många stunder.

    Bråkar hon bara med dej? Surt att ligga och tro att nu..nu.. men icke..

    SvaraRadera