onsdag 24 oktober 2012

Jag vill baka lussebullar!

Tjugofjärde oktober idag. Två månader kvar till julafton. Mindre än tre till beräknad dag. Frääänt. Snart får jag ta tag i lussebullebak och pepparkakor. Åh vad jag längtar! Ska bli så gött att få fylla opp frysen med sånt gott. I dagsläget har vi bara en kyl/frys och det är så det räcker precis när man veckohandlar. Men inom snar tid så ska vi köpa en hel kyl och hel frys av ett par bekanta. Det kommer dels bli finare i köket eftersom det i dagsläget är en tom yta ( dammsugarens plats dock ) men också lättare att handla och bunkra upp med bullpåsar och hembakt bröd.
Det lär ju bli ett och annat släktbesök när kotten kommit så det hade varit lite gott att ha ett gäng kakor och bullar liggandes i förväg. 

Idag har jag varit på föreläsning genom jobbet och att sitta i en föreläsningssal mellan 08-12 tar på arslet och svanken. Vi fick dock fikapaus och bensträckare men det var drygt.

Det händer inte möe saker idag annars, jag väntar mest på att morgondagen ska komma då min mamma kommer hit och vi äntligen ska åka till Ullared! Åh vad jag har väntat på den dagen! Åh vad jag kommer må gott i hjärtat när jag får gå och klämma på allt på bebisavdelningen!

På tal om bebis, han har kickat mej något kopiöst vid ett par tillfällen. Eller bökat kanske är mer rätt ord. Ligger och vrider på sig så magen petar ut åt ena hållet. Så har det börjat att kittlas eller pirras långt ner i magen, jag vet inte riktigt vad han gör. Mysigt är det i alla fall att han är aktiv vissa stunder under dagen!

Lille älskade du!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar