tisdag 2 oktober 2012

Vecka 26 ( 25+1 )


Igår var det alltså vecka tjugofem fullgjord. 25+1 idag, tjugosjätte veckan påbörjad. Magen ändrar form under dagen och den är som störst framåt kvällen. Kotten kickar mest på morgon och på kvällen men kan visa sig även lite då och då. I eftermiddag ska jag på akupunktur för första gången, jag hade två tider inbokade förra veckan men hon var sjuk så det blidde inställt. Idag är jag peppad till max. Hoppas att det kan lindra mitt bäcken så jag slipper ha detta vareviga dag. Det vore skönt att kunna vakna en morgon utan att känna sig som en 80-åring. Ja hela dagen faktiskt. Vissa dagar är värre än andra beroende på vad jag har pysslat med såklart.

Vi har börjat med parvelns rum! Å så gott att äntligen vara på gång! Väggarna är spacklade och jag tänkte jag skulle ge mej på att slipa det under dagen så jag kan börja måla imorgon. Det blir vita väggar förutom en grå med vita moln på och så mörkt golv. Blir kalasens tror jag! Ljust och fint. Eftersom rummet egentligen är en stor garderob så är det inga fönster så det krävs ljusa färger där inne. F ska fixa lite med elen så vi kan ha stickkontakter och dimmer också, i dagsläget är det bara en på-av-knapp till taklampan. Vore bra om man kunde ha en liten lampa stående med dovt ljus..

Böckerna som jag lånade på biblioteket har jag läst i lite då och då. Vissa sidor skrämmer mej och jag hoppar över dem illa kvickt. Än så länge behöver jag inte gå in i detalj hur en förlossning går till känner jag. Det är ett tag kvar tills det är dags. Tur det för jag vill vara förberedd och påläst. Men inte än!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar