söndag 21 oktober 2012

Tjurig mage och vitmålade vagga

Idag har jag haft sketbekymmer. Eller det började redan igår. Jag kan inte äta utan mår illa. Blir proppmätt direkt och har rejält med uppstötningar. Till råga på allt så stannar allt jag äter kvar kroppen. Det far inte ut så att säga. Jag har inte kunnat bajsa på flera dagar.

Trevligt inlägg här nu känner jag ;)

Jag köpte en Laktulosflaska i början av graviditeten som jag då och då tvingade i mej. Jag avskyr med stort A den där skiten. Jag klöks och hulkar och tårarna rinner. Vedervärdigt är det.
Men igår var det inte så mycket att välja på. Jag hällde opp en redig hutt, det var ju ändå fredag, och så klunkade jag apelsinjuice efteråt. Jag ryser av äckel nu när jag bara tänker på det. Till det så knaprade jag i mej 6 plommon och en hel del vatten.
Likaså idag har jag bäljat i mej vatten och hetsätit plommon, allt för att slippa ta mer Laktulos. Det är ju för fan som att dricka fesljummen sirap! Kräks.

Jodå.. jo men magen har nog kommit igång igen. Inte optimalt men jag ska försöka att underhålla de systeminställningar som nu fungerar..

Jag har i många, många år haft problem med magen och har under en period druckit FitLine vilket har gjort att den har blivit bättre. Men jag har fuskat med drinkarna den senaste månaden då jag har emellanåt fått tillbaka illamåendet. Det får bli en rajd med morgondrinkar igen, jag hör ju det..

Nog om bajseriet.

Idag har jag målat fyra stycken moln på fondväggen i kottens rum. Det var lite pilligt men roligt. Jag är ganska kreativ när jag väl sätter den sidan till. Målade konturerna med en liten, tunn pensel och sedan fyllde i med en större. Nu ser de sådär difusa och ofärdiga ut men jag har inte bestämt mej för om jag ska måla en gång till så att de blir helt vita eller om de ska få vara lite halvt om halvt disiga.. Moln är ju faktiskt inte perfekta..
Vi har även målat vaggan idag. Jag har precis gjort sista strykningen. Åh så fin den blir! Jag ska inte shabba till den utan den får vara helt vit. Kommer bli jättegulligt med små bebislakan där i sedan!
Bilder kommer imorgon då det är helt iordningställt och ljuset är bättre. 

4 kommentarer:

  1. Man kan testa att ta olja (typ rapsolja) om man känner för det, "smörjer tarmen" Skit äckligt jag klarade inte av det! Men det kan man ta så mycket man vill av utan att ta skada. Jävla mage till att krångla!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det ska vara bra, det kör vi ibland till de äldre på jobbet. Ser sådär mysigt ut.
      Något som vi också gör till dem men som jag definitivt är för kräsen och känslig för är: SKETMOS.
      Man kokar torkade aprikoser (småbitar) och katrinplommon, linfrö och lite vatten. Sedan kör man det med stavmixer och låter kallna. Man lägger en klutt i fil eller yoghurt och det sätter fart på magen.

      MEN. Det ser ut som skit! Bokstavligen! Mixad brun sörja! Fy fan! :)

      Radera