tisdag 15 januari 2013

Finns det bur på förlossningen?

Det är ju inte en gång om dagen som man får sig ett gott skratt när kidsen har kläckt ur sig något förnuftigt eller roligt. Synd är att man inte skriver ner det för minnet sviker en ju på en fingerknäppning.

Igår åt vi "kvällsmat" uppe på Makedonkan, något som verkligen inte tillhör vanligheten men som vi unnade oss med, kidsen fick Happy Meal och glass på en måndag - vardagslyx! På hemfärden kom vi på tal om bebisen och vi sa att nu är det nära, det kan vara så att vi väcker dem någon natt och berättar att de får åka till deras mamma för att bebisen vill komma ut. De som har sett fram emot detta blev ju såklart glada att snart.. snart kan det vara dags..
Noah undrade varför de måste åka till mamma och inte istället följa med opp till sjukhuset och Frank berättade att barn inte får vara med förrän efter att bebisen är född, då kommer han och hämtar dem så de ska få träffa sin lillebror.
- Men pappa, varför får du vara med Malin då?
- Jo men jag måste ju hjälpa Malin när hon har ont, ge henne dricka och hålla handen och sådär..
- Hoppas hon är lugn då. Tänk om hon blir helt vild! Och slår sönder sängen och fönstren och så..? Då får du sätta upp stängsel runt sängen så hon inte kommer någonstans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar