torsdag 24 januari 2013

Here we go again

Förvärkarna fortsatte att komma under dagen igår, någon gång ibland sådär. Vi kröp ner i sängen tidigt ifall att det skulle sätta igång inatt igen.

Det gjorde det. Strax innan 01 vaknar jag av en kraftig förvärk. Den efterföljs av många fler och de kryper neråt i tid och ligger på 13-30 minuters mellanrum. Vissa mer onda än andra. Hoppet ökar lite igen och F ligger och masserar ryggslutet på mej. Svettig och fräsch som jag är.. ha ha.
Jag skickar iväg honom till jobbet och ligger kvar i sängen och fortsätter leva på det lilla hoppet. Kanske.. kanske..

Så avtar skiten. Igen. De tappar i styrka och runt kl 10 har jag inga känningar kvar alls. Jo ett mensvärksbälte runt magen som ett jävla hån bara. AMENVAFAA..

Jag må vara den mest naiva personen i ett par skor, men jag hade faktiskt inte trott att det ska hålla på och luras i flera dagar? Jag trodde i min lilla värld att börjar de väl återkomma i någorlunda takt så kickar det liksom igång det tillslut. Jag klädde på mej underställ för att ta mej en promenad i den friska -15 gradiga luften men det hjälpte inte igång det onda igen så jag får se mej som besegrad och lurad ännu en gång.

Å näste man eller kvinna som ringer eller sms:ar hurvida det går eller om något har hänt.... du din..

2 kommentarer:

  1. Vad jobbigt för dig!! :-( han har det väl varmt o gott där inne i magen. Jag hoppas inte du behöver vänta allt för länge till! Stor kraam!

    SvaraRadera
  2. Inget annat tecken, typ slemproppen som gått eller nått?

    SvaraRadera